A meseíró és a zenekar

'Holvoltholnemország' egy dalokkal elmesélt világ, ahol a gyerekek a képzeletükben és álmukban járnak. 

Számtalan kedves mesehőssel találkozhatunk, akiket ismerünk vagy ismerni vélünk - akik bemutatják nekünk ezt a varázslatos világot. Szivárvány kapitány, az Éneklő kapu, vagy a Fantázium csempészek - legyenek ők mesebeli alakok, vagy a való világ félreismert szereplői, egy céllal szólalnak meg, mégpedig, hogy megértsük és átérezzük gyermekeink lelkét. 

 

A meseíró: Szabó Leslie

Szabó Leslie dalai és szövegei néhány éve kezdtek formát ölteni, alapötletként még nem történetként, csak a család, a barátok és rajongók gyermekeinek örömére szösszenetekként léteztek. Aztán kezdett kerekedni a világ, sorra jöttek a szereplők, a gondolatok, a történetek, amelyek eg komplett mesévé álltak össze. Szépen lassan már nem lehetett tudni, hogy Leslie találja-e ki, vagy miután ez a világ tényleg létezik, egy 'nagy gyerek' tollán keresztül kíván bemutatkozni?

Mindenesetre megszületett a történet, és elindult, hogy a saját útját járja. 

Az író/zeneszerző weboldala: www.szaboleslie.hu 

A zenekar: Kiflihajó 

A Kiflihajó egy különleges formájú péksütemény, mellyel a Zene Tengerén kalandozhatunk. A hajótest fantáziánk szerint készülhet sósan, édesen, csokisan, de fontos, hogy egy kis mosolyt is adjunk hozzá. Ha pedig mindenki készen áll egy zenés, mesés hajóútra, akkor kalandra fel a Kiflihajó legénységével!

A Kiflihajó fedélzete színpadként is szolgál, és már évek óta ismert a gyermekek számára, hiszen Körmendy Dávid, énekes-frontember, Csücsök kapitányként minden alkalommal innen köszönti az egybegyűlteket a koncerteken.

A Kiflihajó című lemez interaktív és változatos zenei műfajokban megszólaló dalai hamar népszerűek lettek. A zenekar tagjainak részvételével készült Szivárvány kapitány című dal videóklipje a Minimax csatornán is rendszeresen látható. Hamarosan pedig ugyanezen a csatornán megjelenik a Kiflihajó Produkció első saját videoklipje is, a névadó dalhoz készült “Messzire visz a kiflihajó”. (Aki most szeretné látni, az a Videó/Média menüpontra kattintva rögtön megtalálhatja.)

A Kiflihajó rendszeres fellépője oktatási és nevelési intézmények jeles napjainak, művelődési házak programjainak, céges rendezvényeknek vagy települések eseményeinek. A tapasztalat, alázat és lelkesedés együttes jelenléte kiegészülve a rendezvénytechnikai felkészültséggel, a zenekar sokrétű megjelenését teszi lehetővé.